Mirësevini në Webfaqen tonë

{youtube}http://www.youtube.com/watch?v=QA9q4Rtt1Qw|550|300{/youtube}

Unioni i Imamëve Shqiptarë në Zvicër me kryetar të ri

Më 2 shkurt 2014 në lokalet e xhamisë shqiptare në Regensdorf të Zürichut, Unioni i Imamëve Shqiptarë në Zvicër mbajti kuvendin e tretë vjetor, në të cilin morën pjesë mbi 20 imamë.

 

Kuvendin e drejtoi kryetari i tij Faredin ef. Bunjaku. Në rend dite Kuvendi pati raportin njëvjeçar të aktiviteteve dhe manifestimeve që i ka zhvilluar ose ku ka marrë pjesë vetë Unioni. Këtë raport e paraqiti kryetari i Unionit Mr. Rejhan ef. Neziri.

Lexo ma...

Cunami psikologjik - Ndikimi i dhunës në familje

 

E shtrirë në dysheme, duke ndjerë të ftohtin e pllakave dhe shijen e gjakut në gojën e saj, dalëngadalë Huda filloi të vinte në vete dhe të vetëdijesohej për atë çka i kishte ndodhur. Zëri gjëmues i të shoqit duke bërtitur dhe duke mallkuar me pamja e tij kërcënuese filloi të qartësohej edhe më shumë.

Lexo ma...

Ma artikuj...

Faqe 1 nga 11